Ondernemers de Kwekerij

Na onze uitvraag begin dit jaar, waarin we ondernemers en organisatoren van evenementen zochten, hebben we veel mooie initiatieven langs zien komen. Ons doel is om in de Kwekerij een divers aanbod ondernemers te hebben die allerlei doelgroepen aanspreken en passen bij het karakter van de Kwekerij. Een plek voor ontmoeting, recreëren, bewegen en cultuur.

We zijn heel blij met de samenstelling die er nu is en kunnen niet wachten tot de Corona-maatregelen zodanig zijn dat we open kunnen. Joost Verharen (van Bertram & Brood op de Gijsbrecht) start met een hele fijne koffie/ broodzaak, onder de naam STEK. Daarnaast zijn we in overleg met een evenementen organisatie om steeds wisselend een Food Truck (voor bijv. 1 maand) in het houten grid te plaatsen. Vanuit de Hilversum 100 wordt gewerkt aan een duurzame concept store waar je naast biologische bloemen, groente en fruittassen ook allerlei andere mooie Hilversumse initiatieven kunt vinden.

Langs het veld aan de zijde van de stationsstraat opent Guido de Wit van de Gooise Bierbrouwerij straks een geweldige Boules Bar, waar je terecht kunt voor een potje Jeu de Boules met je vrienden, familie of collega’s.

We hopen dat Hilversum al op korte termijn kan gaan genieten van deze leuke nieuwe en inspirerende plek in het centrum.

Boules Bar in de Kwekerij
Boules Bar impressie