promotie voor je evenement

Samenwerking evenement LiveHilversum

Hilversum Marketing biedt evenementorganisatoren en (culturele) organisaties de mogelijkheid om partner te worden. Voor een vast bedrag per jaar kan men een partnerpakket afnemen. Hiermee kan gebruik worden gemaakt van het netwerk, de dienstverlening en alle marketingmiddelen van Hilversum Marketing zoals de uitagenda, website LiveHilversum en onze social media. Klik hier voor meer info. 

Wil je je evenement direct publiceren op de website of in de uitagenda? Mail dan naar info@hilversummarketing.nl. We hebben de volgende gegevens nodig:

 • De naam van het evenement
 • Een korte omschrijving van het evenement (minimaal 300 woorden)
 • Een rechtenvrij beeld wat aan de volgende eisen moet voldoen:
  Rechtenvrij, landscape (horizontaal), bestandstype jpg of jpeg, maximaal 5 MB, groter dan 1920 bij 1280 pixels.
  Er mogen geen teksten of logo’s op de afbeelding staan en de bestandsnaam moet bestaan uit de naam van de organisatie en de naam van het evenement. Bijvoorbeeld: museumhilversum-tentoonstellingmediavrouwen.jpg

Adverteren langs de weg & buitenreclame

Wil je reclame maken op dubbelzijdige A0-displays? Neem dan contact op met Hilversum Marketing. Voor reclame op de billboards aan de Diependaalselaan of de Mies Bouwmanboulevard neem je contact op met JCDecaux.

Vrije plakplaatsen

Wil je gebruik maken van vrije plakplaatsen in Hilversum? Hilversum kent een aantal vrije plakplaatsen. 

Bekijk hier de locaties:

 • Winkelcentrum Hilversumse Meent
 • Soestdijkerstraatweg ter hoogte van het ROC
 • Winkelcentrum Seinhorst
 • Winkelcentrum Kerkelanden
 • Groest nabij de Veerstraat
 • Marktplein naast Mout
 • Gijsbrecht van Amstelstraat t.h.v. de Gamma

Spandoeken

Wil je gebruiken maken van spandoeken voor uw evenement? Dat kan voor niet voor commerciële doeleinden! Klik hier voor meer info.

Flyeren en Samplen

Onder flyeren wordt verstaan: overhandigen van folders, affiches, gedrukt materiaal (denk aan kranten en tijdschriften), afbeeldingen, enzovoort.

Klik hier voor de voorwaarden van de gemeente Hilversum

Schermen in de Mediastad

Wil je gebruik maken van het grote scherm op het Station en het grote scherm op de Groest (boven Casa) voor je evenement? Of wil je gebruik maken van de schermen in de publieksruimte van het Stadskantoor of het Mediapark? Hieronder de links naar informatie van de schermen.

Aanmelden evenement op VVV Gooi Vecht

Wil je je evenement publiceren op de website van de VVV? Ga naar evenement aanmelden, vul het formulier in en het wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.

Social Media

Wil je dat de gemeente je evenement deelt via Social Media, stuur een bericht naar webbureau@hilversum.nl.

Aanmelden evenement op de Uitagenda van LiveHilversum

Wil je je evenement publiceren op de website van LiveHilversum? Ga naar evenement aanmelden, vul het formulier in en het wordt zo spoedig mogelijk op de website geplaatst.