partnerpakket

Hilversum Marketing biedt organisaties en bedrijven in Hilversum de mogelijkheid om partner te worden. Voor een vast bedrag per jaar kan men een partnerpakket afnemen. Hiermee kan specifiek gebruik worden gemaakt van de dienstverlening en marketingmiddelen van Hilversum Marketing. Handig voor bijvoorbeeld het promoten van events, zichtbaarheid van de organisatie of het uitbouwen van het netwerk. Het partnerpakket omvat:

Fysieke UITagenda

De papieren UITagenda Hilversum verschijnt maandelijks en is gratis te verkrijgen op 100 locaties in Hilversum en in een aantal omringende gemeenten. Denk hierbij aan punten zoals de VVV, de bibliotheek, horecagelegenheden, theaters, concertzalen, musea, horeca, retailers, etc. Oplage is 5.000.

• Opname van events in algemene content

• 1 advertenties per jaar in papieren UITagenda Hilversum

Online promotie

Livehilversum.nl is de bezoekerswebsite van Hilversum, een online platform met focus op doelgroepen inwoners, bezoekers en thema’s zoals media, winkelen, sport en cultuur. De website heeft ca 200.000 bezoekers per jaar.

• Opname van events/activiteiten in algemene content van communicatiemiddelen van HM

• Homepagepromotie met 2 uitgelichte events/items per jaar op livehilversum.nl

Branding

• Gebruik van logo Live Hilversum, partner banner op eigen middelen

VVV

• Presentatie foldermateriaal in VVV Hilversum

 

Partners zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanleveren van juiste informatie over adressering, aanbod, bijzondere activiteiten en eventuele wijzigingen via info@hilversummarketing.nl. 

Kosten

EUR 350,- excl BTW per jaar.