schermen stadskantoor en mediapark

Wilt u gebruik maken van de schermen in het Stadskantoor en Mediapark voor uw evenement? Dat kan!

In samenwerking met Gemeente Hilversum en Media Park Beheer exploiteert YPCA een nieuw narrowcasting kanaal op het Media Park en het Stadskantoor in Hilversum.

Dit nieuwe kanaal is een groeiend netwerk van visuele displays die goed zichtbaar staan opgesteld in diverse gebouwen op het Media Park en het centrum van Hilversum. De content kan per locatie worden aangepast.

Het narrowcasting kanaal is bedoeld om vooral de bezoekers en bewoners op een snelle en leuke manier te informeren over alles wat er op het Media Park en in de Mediastad Hilversum speelt.

Uniek partnermodel

Voor dit nieuwe platform wordt gewerkt met een partnermodel. De partners kunnen zich met dit kanaal op een unieke manier profileren in het mediahart van Hilversum.

De partners krijgen hiervoor een structurele logo vermelding op de partnerschermen. Daarnaast kunnen partners ook videopresentaties uitzenden op het netwerk. Deze videopresentaties kunnen in lengte variëren. Meest gebruikelijke lengtes zijn 10, 20 en 30 seconden. Per jaar krijgen de partners de beschikking over 50 uur zendtijd; oftewel 180.000 seconden per jaar. De gewenste videoboodschap en de bijbehorende planning wordt per partner in nader overleg samengesteld.

De partners wordt een netto bijdrage gevraagd van € 50 – € 75 (excl. BTW) per maand.

Eenmalig een evenement plaatsen?

Ook dat kan. Afhankelijk van uw ideeën en voorwaarden kan er een kleine bijdrage voor worden gevraagd.

Specificaties

De resolutie van de schermen is Full HD (1920 x 1080). De logo’s van de partners kunnen per email in JPG formaat worden aangeleverd. Ook de videoboodschappen kunnen in Windows Media formaat per email worden aangeleverd. Bestanden die groter zijn dan 50 mb gaarne via WeTransfer.

Aanleveren

De foto’s en teksten met aanvullende informatie conform de specificaties kunnen worden gemaild naar: YPCA: info@ypca.nl

Bestanden die groter zijn dan 50 mb gaarne via WeTransfer.

Meer weten?

Kijk op www.ypca.nl, mail naar info@ypca.nl of bel direct met Nick Ensing 035 – 677 7280.